Saturday, 16 July 2011

KemUncuLan PoSt2 SayE....


hahahahhaha... pening2.... dah banyk kali asyik mrengubah title blog nie la... pastu dia ye url plak... uhuhuhuhu.... penat... malas dah nak tukar... Ok, anyway, saye nak cite at cni la kan yg saye akan wat bnyk post2 pasal saye at Universiti.... U ape, tunggu k.... hahhahahaha.... anyway gak, jngn lupa untk jadi pengikut saye.... huhuuhu.... k bye, wassalam.... peace Malysia always makes perfect... Insyallah....

Thursday, 19 May 2011

Reunion Klas Aku... Best ye....


Hahahaha..... time ari ahad 15 mei ot lau x slp... kelas aku ade wat reunion... hahahhaa... best la kot even  aku ade kejp je cbb keje la katkn... hahhahaha.... anyway, secara amnye, aku nak ucapkan time kasih kepada semua yg hadir n tolng aku time tu... Tima kasih kawn... hahhahaa... anyway... time wat reunion tu aku yng andel an... aku tmpah an semua kek ngan kfc tapi kwn2 aku yg gi amik.... hahahhaa... cian2... anyway... time reunion tu kitowng just mkn kfc, kek, kopok and janggung bakar.. sort of... arng ye sesah beno nak idup... last2 dpt bakar 4 ketul je janggung ye... hahahhaa... lawak2... hehehe... beli dah la 40 ketul,... yng dpt bakar cuma 4 ketul je... hahahahhahaha... anway memng bst la kot time tu... aku pon cam biskut je time tu... kejap ade kejp x de... hahahhaa... anyway, kalo korng nak khusya gmbr aku ngan kwn2 time reunion tu... just click link nie k... ade dua au.. satu dlm fb, satu lagi dlm blog kelas kitowng... blog kelas kitowng ngah repair jap... ade masalah ckit..... maybe siap bulan depan ot... hahahhaha... anyway, jngn lupa check au... bye2... Gambar At Fb Cg Kitowng, yang ni lak blog kelas kitwng.. Teratak Firdausi, post yng len leh tngk at archive tepi blog nie...



Epy Mtherz Day N Epy Bezdy Abah.....


Hahahaha... ok tuk post yg nie aku nak bajt ckit jadi anak2 yg soleh.... hahahahha.... time mothrz day ari tu aku beli an mak aku kek yg aku beli dari Happy Angels.... hahahhaa... mahal gile kek ye... simple gak wat ye... lantak la... janji niat aku sampai... hahhahaa... anyway, mase aku beli nmpk sedp je kek ye ngan ceri at ats ye... sekali makan x sdp da..... hahahhaa... harga kek dah la 44 inggit tapi bila mkn x bebaloi lngsng.. memmg sumpah x sdp.... huhuhu... bazir wet aku je... even mak aku pon ckp x sdp..... hahahahhaha.... anyway.. Epy Mothers Day... mothrz day dah abis gak... poyo gile aku nie.... hahahahhaa


tuk ari jadi ayh aku ari tu, aku beli kek gak sbb tu je yg aku mampu... hahahhaa... bajet lari la katakn... mane x ye... bini sampai 4... hahahhaa... kuat betol aku.... hahahahhaa.... anyway, kek yg aku beli nie murah ckit bebandng yg at ats tu.... aku beli kek nie dari Mustika at Sg Besar..... Kek yg mustika wat memmg sdp.. x dpt disangkal lngsng kesedpnnye... hahahhaa... lebih2 je.... hahahhaa... lau korng tngk tol2 an at tulisn last ckali.... krg nmpak tulisan saranghae... ahahhaa... tu maksud ye sayang tapi dlm korea... hahaha... mnat korea la katan... hehehehe... even blog sal korean pon aku wat... hahahaha... kalo krng nak khusya camne blog korean aku click je at link sebelah nie k... selamt meliht blog korea aku..... All About Korean, Oooo ye... lupa nak sbt.... Jom Kasi Maju ini Malaysia.... hahahhahahahaha

Makan At MacDy.... HuHuhuhuhu...


Nie post yg ketiga tuk ari nie... hhahhaa... penat gak dibuat ye... ok, tuk post yg nie aku nak cite sal aku makan at MacDy Kuala Selangor yg baru bukak tu.... Secara zahir ye, nie first time aku mask macdy... hahahaha... sian betol aku nie... tapi secara amnye, nie second time aku mkn barng  macdy... hahahha... selama nie asik bedal KFC je... nak gak rase benda len... hahahhaa.. anyway,yg tempah semua nie abng ngan adik aku yg wat.. aku duduk tekangkang je at meja mkn dia... hahahha... malas aku nak gi kaunter... 
samapai je mknn aku, aku ngap la burger dia.... first experision aku. camnie =p..... hahahha... mayonis ye masam, jeruk x sdp.. cam dah basi je rase ye... hahahaha... lagi sdp kfc punye... pastu aku dah melantak buerger, aku melantak la plak dia punye kentng grng... sip bek rangup and x beminyak... lau x aku maki2 je... hahahaha... anyway.. aku akan dtng lagi tuk rase benda len.... maybe ngan kawn2 aku ti... hahhaa... siap ko macdy aku kutuk ti... bek ko wat sdp2 ckit... hahhahahaha



Saturday, 14 May 2011

Reunion Kelas Aku... HAHAHhah..


Akhirnye, waktu yang ditunggu2 aku ngan kengkawan aku dah tibe... kitawng dah agree nak wat reunion pada ari ahad 15/05/2011... hahahhaha.. ok, tok reunion nie. aku yng kena andel.. leh pecah gak la kepala otak aku memikirka cmua.. ntah cukup ke x makannye ti? huhuhuhuu... takut gak la dibuatnye... hahahahha... anyway, aku arap la sngt yang cmuanye bejalan dgn lancar.. AMIN.. Kasi Maju Ini Malaysia =p... hahahaha

Friday, 13 May 2011

Wat Medical Check Up La Plak.. Erm...


semalam (13 Mei 2011), aku pegi la wat check up sbb nak msk U punye pasal... first day at morning tu, aku gerak gi klinik swasta Poliklinik Gunwat at sg besar... (x tau bukak peta dunia au)... aku pegi pon sbb ade kad special VIP aku... hahhahahahha.. VIP la sngt.. hahahaha... Kad ING gak... hahahhaa... anyway, aku ngan bapak aku daftar la kat kaunter, x sampai 5 minit, name aku dia panggil........ Bags... lau dengan kerajaan jngn harp nak dipaggil dlm mase 5 mint.. hahahhaha... anyway, mula la check up aku.. first thing diwng wat, check blod presure... erm... leh thn gak kebas ye tangan aku time tu... hahahaa... pastu dia cwuh aku kencng sbb nak wat test aku nie ade dadah x? erm.. nie yg aku nak cite nie... dah la cruh aku kncng time bukn waktuye.. aku ikut je.. aku pon x ingt bape lame aku dlm blk air... bukn nak bagi air mnm ke ape ke? trus2 je cwuh kncng... huuuuhuuu... dah bleh plak nurse bwk air kencng aku ke sana sini... bikn malu aku je... dah la ade pompuan time tu... cantk agi... anak cina la ktkan... hohoohoho.. so aku caver wat bdh je la,... hahahhaa... then diwng x-ray aku.,... diowng cwuh bukak baju... aku first ti tu pelik la gak... asal x cwuh bogel je.... ahahahha... kan dpt x-ray smua tulng aku... hahahaha.... dah abis x-ray, nurse tu cruh jmpa dokter... dokter tu check la aku abis2... leh plak dia tanye aku yg aku nie ade gile2 ckit ke or tekanan persaan? aku nie ade rupa camtu ke? lau gile tu adlah ckit2... haahhaha... tu adelah kisah aku semalam.. ahahhahaha... anyway... maybe mlm nie aku post sal aku mam MacDy..... hhohooho... siap la ko Macdy.... aku kritik ko abis2... hahahahha....

bukti aku dpt U.... Hahahhaa... no jelos2 ok.... hahahahaha... aku dpt at Universiti Sultan Zainal Abidin (Unisza)

Blog Saya Yang Baru


Knpa nie blog aku yg baru? sbb utmaye aku lupa aku ye email blog aku... hahahahhaaha... biawak gile... tu la... bayk sngt blog yang aku andle... last2 email blog sndri pon lupa... Ish3... hahahhahaa... anyway, lau nak check blog aku yg lame leh bukak at link nie (Jiwa Lelaki)... hahahha... tomen2 la ye.. dah case lupa punye pasal la katakan... hahahhaha.. anyway gak.. since blog nie ngah edit... amik mase jap... blogger nie pon kdng2 ade kebangangannye sndri... hahaha... kejap2 elok.. kejp2 x... lantak diowng la... hahahha... yng pntng blog aku wujud sudah... hahahahaha.... so, takat nie je la lu... aku nak edit ckit blog nie ye... hahahha... epy enjoy an kasi maju ini Mlaysia... hahhaha.. love peace ^_^Jiemy^_^