Friday, 13 May 2011

Wat Medical Check Up La Plak.. Erm...


semalam (13 Mei 2011), aku pegi la wat check up sbb nak msk U punye pasal... first day at morning tu, aku gerak gi klinik swasta Poliklinik Gunwat at sg besar... (x tau bukak peta dunia au)... aku pegi pon sbb ade kad special VIP aku... hahhahahahha.. VIP la sngt.. hahahaha... Kad ING gak... hahahhaa... anyway, aku ngan bapak aku daftar la kat kaunter, x sampai 5 minit, name aku dia panggil........ Bags... lau dengan kerajaan jngn harp nak dipaggil dlm mase 5 mint.. hahahhaha... anyway, mula la check up aku.. first thing diwng wat, check blod presure... erm... leh thn gak kebas ye tangan aku time tu... hahahaa... pastu dia cwuh aku kencng sbb nak wat test aku nie ade dadah x? erm.. nie yg aku nak cite nie... dah la cruh aku kncng time bukn waktuye.. aku ikut je.. aku pon x ingt bape lame aku dlm blk air... bukn nak bagi air mnm ke ape ke? trus2 je cwuh kncng... huuuuhuuu... dah bleh plak nurse bwk air kencng aku ke sana sini... bikn malu aku je... dah la ade pompuan time tu... cantk agi... anak cina la ktkan... hohoohoho.. so aku caver wat bdh je la,... hahahhaa... then diwng x-ray aku.,... diowng cwuh bukak baju... aku first ti tu pelik la gak... asal x cwuh bogel je.... ahahahha... kan dpt x-ray smua tulng aku... hahahaha.... dah abis x-ray, nurse tu cruh jmpa dokter... dokter tu check la aku abis2... leh plak dia tanye aku yg aku nie ade gile2 ckit ke or tekanan persaan? aku nie ade rupa camtu ke? lau gile tu adlah ckit2... haahhaha... tu adelah kisah aku semalam.. ahahhahaha... anyway... maybe mlm nie aku post sal aku mam MacDy..... hhohooho... siap la ko Macdy.... aku kritik ko abis2... hahahahha....

bukti aku dpt U.... Hahahhaa... no jelos2 ok.... hahahahaha... aku dpt at Universiti Sultan Zainal Abidin (Unisza)

1 comment:

  1. Eem.. Lwk kot ko ni. Ko dpt course pe er. x g twak pn.

    ReplyDelete