Thursday, 19 May 2011

Reunion Klas Aku... Best ye....


Hahahaha..... time ari ahad 15 mei ot lau x slp... kelas aku ade wat reunion... hahahhaa... best la kot even  aku ade kejp je cbb keje la katkn... hahhahaha.... anyway, secara amnye, aku nak ucapkan time kasih kepada semua yg hadir n tolng aku time tu... Tima kasih kawn... hahhahaa... anyway... time wat reunion tu aku yng andel an... aku tmpah an semua kek ngan kfc tapi kwn2 aku yg gi amik.... hahahhaa... cian2... anyway... time reunion tu kitowng just mkn kfc, kek, kopok and janggung bakar.. sort of... arng ye sesah beno nak idup... last2 dpt bakar 4 ketul je janggung ye... hahahhaa... lawak2... hehehe... beli dah la 40 ketul,... yng dpt bakar cuma 4 ketul je... hahahahhahaha... anway memng bst la kot time tu... aku pon cam biskut je time tu... kejap ade kejp x de... hahahhaa... anyway, kalo korng nak khusya gmbr aku ngan kwn2 time reunion tu... just click link nie k... ade dua au.. satu dlm fb, satu lagi dlm blog kelas kitowng... blog kelas kitowng ngah repair jap... ade masalah ckit..... maybe siap bulan depan ot... hahahhaha... anyway, jngn lupa check au... bye2... Gambar At Fb Cg Kitowng, yang ni lak blog kelas kitwng.. Teratak Firdausi, post yng len leh tngk at archive tepi blog nie...



1 comment: